Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

20150424_gostafries_DSC4399.jpg

OM OSS

Återigen har fabriken bytt ägare. Sedan sommaren 2018 finns fabriken i Krokom. Och det är samma recept och koncept som gäller.

Vi säljer handgjorda, gammeldags traditionella kokosbollar utan kexbotten. Det finns i dagsläget två kokosbollar som vi säljer, Åre Kokosbollar och Rödöns kokosbollar.  Rödöns kokosbollar har funnits i Jämtland/Härjedalen i över tio år. Den har hela tiden varit känd för sin goda smak. Produkten har funnits från och till i dagligvaruhandel, på cafeer och på marknader. Nu gör vi en ny satsning och ökar vår närvaro i matvarubutikerna.

2014 startade även Åre Kokosbollar. Vi har tagit vårt kära grundrecept, som har lagt grunden för det senaste deceniets goda smakupplevelse , som nu kommer det att få se lite nya vidder och former. Håll utkik efter nyheter, man vet aldrig vilka smaksensioner som väntar runt hörnet! Våra bollar är både gluten och laktosfria.